Пт, 26.04.2024, 00:59
КАБІНЕТ ІНФОРМАТИКИ VLM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Корисні посилання
Галузеві

Головна » 2010 » Листопад » 7 » Про використання на уроках інформатики в 11-х класах методичних матеріалів щодо ознайомлення із структурою сайту ХРЦОЯО
10:10
Про використання на уроках інформатики в 11-х класах методичних матеріалів щодо ознайомлення із структурою сайту ХРЦОЯО
ЛИСТ Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти від 28.10.2010 №10/02-540

Начальнику районного (міського) відділу (управління) освіти

 Інформуємо Вас, що Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти у вересні місяці 2010 року проведено анкетування першокурсників вищих навчальних закладів ІІІ-ІV р.а. Харківської області щодо визначення джерел ефективного інформування з питань зовнішнього незалежного оцінювання.

В анкетуванні взяло участь 2284 респондентів із 8 вищих навчальних закладів області.

Більшість респондентів, які склали репрезентативну вибірку відповідно до місця проживання (жителі сіл, міст та обласного центру), відмітили як найефективніше джерело інформування сайти Українського та Харківського центрів оцінювання якості освіти.

Відповідно до п.4 наказу Міністерства освіти і науки України від 26.08.2010 № 833 «Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2011 році», враховуючи результати проведення вищезазначеного дослідження, та з метою інформування майбутніх абітурієнтів у рамках інформаційної кампанії пропонуємо використати на уроках інформатики в 11-х класах методичні матеріали щодо ознайомлення із структурою сайту Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Під час уроку учні можуть отримати детальну інформацію про основні розділи сайту («Методичний порадник», «Пробне тестування», «Запитання», «Корисні посилання» тощо), а також виконати певні завдання, корисні як з огляду формування компетентності у використанні інформаційно-комунікаційних технологій, так і для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання: завантажити необхідну інформацію, зареєструватися для участі в пробному тестуванні, поставити запитання у відповідному розділі, надіслати електронний лист до Харківського центру і т.д. Отримані від учнів електронні листи на адресу Харківського центру допоможуть отримати регіональному центру і відділу (управлінню) освіти оперативну об’єктивну інформацію про хід роз’яснювальної кампанії в загальноосвітніх навчальних закладах області.

Відправлення електронних листів до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти на адресу: zno_kh@i.ua.є обов’язковим для всіх класів, у яких проводився урок.

Надані матеріали потрібно використати впродовж другої чверті, оскільки саме такий термін забезпечить узгодження їх з програмою шкільного курсу інформатики, а також надасть можливість випускникам своєчасно отримати важливу інформацію (пробне тестування, тренувальне тестування, початок реєстрації на основну сесію тощо).

Методичні матеріали до уроків інформатики розміщені на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти у розділі «Адміністрування».


Питання погоджено з Головним управлінням освіти і науки Харківської облдержадміністрації.
 
Додаток 1: Методичні матеріали до уроків інформатики.

Сайт: http://zno-kharkiv.org.ua/

Директор                                        О.Л. Сидоренко

Переглядів: 1965 | Додав: salal | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Пошук на сайті
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВвСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Освітні сайти
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0



Формуємо робочий настрій

Якщо ви збуджені, невпевнені в своїх силах або просто незібрані і не налаштовані на роботу, то вам не завадить послідовно прослухати ці п'ять композицій.

1. Робимо "музичний масаж" ваших емоцій.
2. Проводимо емоційне розслаблення.
3. Стабілізуємо спокійний стан.
4. Створюємо позитивні емоції.
5. Формуємо оптимістичний настрій.
Хороший настрій - запорука успіху.
Швидкість
Информер тИЦ и PR
Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz